Wellness doTerra

DIANA_28_10_2023-9

AromaTouch Techniek

Wat is een Aromatouch massage?
De Aromatouch massage is een heerlijke en ontspannende massage waarbij acht verschillende essentiële oliën worden gebruikt. Iedere olie heeft zijn eigen specifieke werking.
Er wordt tijdens deze massage gewerkt middels een vriendelijke aanraking langs de meridianen (energiebanen) in je lichaam en via de viscerale (organen, bloedvaten en het lymfestelsel) contactpunten van de rug en voeten.
De oliën dringen diep door in de bloedbaan, weefsels en het zenuwstelsel van het lichaam door de zachte, ritmische aanraking en geven ondersteuning waar nodig.
Het doel van deze techniek is om zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel tot rust en in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken, waardoor je weer helemaal in balans zal komen.
De AromaTouch™ Techniek is eenvoudig maar doeltreffend.
Wat doet de Aromatouch Techniek voor het lichaam:
De AromaTouch™ Techniek is een eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek met 100% natuurlijke oliën.
Het ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel.
Het is een prachtige combinatie tussen Oosterse en Westerse geneeswijzen.
Een natuurlijke en alternatieve techniek voor stressreductie, optimaliseren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties, pijnklachten en homeostase.
Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.
Kosten: €75

Wellness Advocate DoTerra

Welkom in de magische wereld van de essentiële oliën van doTerra.
Ben jij klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen?
Duik samen met mij in de wereld van essentiële oliën waar ongekende mogelijkheden zijn om jouw lichaam en geest te voorzien van pure ingrediënten van de doTerra producten en ontdek de transformatieve kracht van deze natuurlijke remedies.
Laat me jou meenemen op een ontdekkingsreis, waarin je leert hoe essentiële oliën werken en waarom ze zo belangrijk zijn in ons dagelijks leven.
Ontdek de helende kracht van essentiële oliën en leer hoe je deze oliën effectief kunt gebruiken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak om zo jouw algemene welzijn te verbeteren.
Als Wellness Advocate wil ik jou graag begeleiden en ondersteunen in het gebruik van deze zuivere essentiële oliën vanuit mijn eigen ervaring en ik wil deze kennis graag met jou delen.
Scroll naar boven