Mahatma healing sessie

foto website 11

Mahatma healing sessie

Tijdens een healing sessie werk ik over het algemeen met verschillende vormen van energie. Voorafgaand aan een behandeling stem ik mij af op jouw I AM Presence (jouw Hogere Zelf), zodat ik intuïtief weet welke energie ik ga inzetten.
​Als Mahatma Avatar TransformatieCoach kan ik elke energie, die er nu is en nog gaat komen, faciliteren en inzetten bij een healing.
​Ik werk met de Mahatma energie, Goldhealing, Raster energie, Angel Light( Engelen energie), Holy Trinity energie.

Mahatma Sessie
Als Mahatma Avatar TransformatieCoach kan ik de krachtige en helende Mahatma energie faciliteren en inzetten bij verschillende ziektepatronen/-beelden, zoals stress, burn-out, vermoeidheidsklachten, angsten, slaapproblemen, ADHD, trauma, allergieën en rouwverwerking en nog veel meer.

Blokkades worden opgeheven en klachten verminderen of verdwijnen zelfs. Oude energie kan worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie en alles weer kan stromen vanuit je eigen kracht. Het energetisch systeem wordt als het ware opgeschoond.

De Mahatma energie heeft een harmoniserend en balancerend effect en dit zorgt voor meer  ontspanning in het lichaam waardoor er heling kan plaatsvinden.

Kosten Healing Sessie: € 75,- (behandeling van een uur plus intake gesprek) 

​Behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere zorg en derhalve zal er ook nooit een diagnose door mij gesteld worden. Bij fysieke klachten ga je altijd eerst naar de huisarts.

​Wél kunnen de behandelingen als aanvulling erg waardevol zijn omdat er op deze wijze niet alleen op het fysieke vlak gewerkt wordt (regulier), maar er daarnaast ook aandacht, erkenning en heling is op emotioneel, mentaal en zielsniveau.

Alle behandelingen en consulten tegen contante betaling en alleen op afspraak.

Om een afspraak te maken, kun je mij bereiken op 06-37473550 of het contactformulier invullen via deze site.

Tijdens de healing werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je epilepsie of een pacemaker hebt, als je ernstige psychische stoornis zoals schizofrenie of een ander stoornis.
Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene Voorwaarden.

 

 

Scroll naar boven