Coaching

Coaching

Coaching in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

Ik ben opgeleid tot een esoterisch spiritueel Mahatma Avatar TransformatieCoach en Paranormaal Coach en Genezer. Ik maak gebruik van diverse technieken om snel tot de kern te komen.

Ik kan het coachen, combineren met het geven van een energetische behandeling en/of een paranormale sessie met onder andere hypnose. Door coaching in combinatie met het gebruikmaken van mijn zelfhelend vermogen, mijn helderziende en mediamieke vermogens, heb ik een krachtig tool in handen om snel tot resultaten te komen, waardoor blokkades snel verwijderd kunnen worden in het fysiek en energetisch systeem, zodat de balans teruggebracht wordt in het lichaam. Eventuele lichamelijke en psychische klachten, ongemakken, ziekte en dergelijke zullen verminderen en kunnen zelfs verdwijnen.   

Dit zorgt ervoor dat ik kijk naar wat er speelt met een holistische visie. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar jouw mindset en welke emoties en gevoelens er zijn, maar juist verder kijk naar wat er onder deze lagen verborgen ligt aan trauma, beperkende patronen en overtuigingen.

Door alles in kaart te brengen, maken we inzichtelijk van wat er speelt en kan er bewustzijn naartoe gebracht worden. Aan de hand van de gesprekken die we voeren, zet ik de intentie neer om jou te coachen en te ondersteunen en jou te begeleiden naar een gelukkige en gezonde staat van zijn. Mijn doel is om jou weer opnieuw in jouw eigen kracht te zetten.

Coaching gaat om jou, waarbij ik een begeleidende en ondersteunende rol zal hebben. Je gaat zelf aan de slag. Jij bent namelijk de regisseur van jouw  leven. Jij bent ook verantwoordelijk voor jouw eigen leven en jouw inzet zal bepalend zijn voor het maximaal te behalen resultaat. Ik doe mijn uiterste best om jou te empoweren en op weg te helpen om de beste versie van jezelf neer te zetten. Onze samenwerking is een verbinding vanuit het hart en integriteit.

Om je doelen te bereiken en succesvol te zijn in het leven zitten vaak angst, beperkende overtuigingen, herinneringen, aangeleerde patronen of zelfs een trauma in de weg.
Het gevolg hiervan is, dat je mind er allerlei verhalen van gaat maken. Je hebt vervelende gedachten, sombere gevoelens of je ervaart heftige emoties die jouw leven gaan beheersen. Je loopt vast in relaties, waardoor je in steeds meer in een vicieuze cirkel terecht komt. Dit kan een jarenlang proces van vastgeroeste overtuigingen en vooroordelen over jezelf zijn, wat uiteindelijk leidt naar problemen met de gezondheid, zoals bijvoorbeeld een burn-out.

Door de aandacht bewust te richten op  belemmerende en beperkende gedachten  en gedragspatronen krijg je inzicht in de situatie.  De situatie kan vervolgens los gelaten worden en er ontstaat ruimte.

Transformatie volgt zodra meer bewustwording, inzicht en vrijheid van handelen en groei ontstaat.

Door in contact te zijn met je ware zelf ontdek je jouw talenten en maak je het mogelijk om steeds meer te doen wat je écht wilt. Je ontdekt steeds meer over jezelf, waardoor je de sleutel in handen krijgt om van een staat van overleven naar een werkelijk zinvol leven over te gaan.

Om je doelen te bereiken, heb je een positieve mindset nodig. Door positief te denken en door weer in verbinding te komen met jezelf, ben je beter in staat om te voelen wat jouw waarheid is. In plaats van te denken(mind) ga je leren voelen en meer leven vanuit je hart. Je leert te kijken naar mogelijkheden in plaats van leven in beperking. Van daaruit ga je vervolgens werken aan wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken in dit leven. 

Vanuit je kern leven en het ontwikkelen van jouw kwaliteiten zullen ervoor zorgen dat je steeds meer in je eigen kracht komt te staan en geen bevestiging van buiten jouzelf meer nodig zult hebben. 

Kennismaking & Coaching doelstelling:
Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we je coaching doelstelling. We bekijken wat coaching voor jou kan betekenen. Aan dit kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Kosten Coaching sessie van een uur: €95,- 

Voor meer informatie verwijs ik jou graag naar de Algemene Voorwaarden.

Let op! Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie en psychose), een pacemaker of epilepsie hebben, kunnen helaas niet deelnemen aan de cursussen. De energie waar mee gewerkt wordt, is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

 

Scroll naar boven