Goldhealing

foto website 14

Goldhealing sessie

Goldhealing stemt je af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.
​Goldhealing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit de personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens (en gedachten) om en zuivert de mens. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

Ik werk met Goldhealing, omdat deze energie heel sterk werkt op het psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ongemakken en ziekten. Ik gebruik bij een behandeling Goldhealing vaak in combinatie met de Mahatma energie of de Kundalini energie, waardoor er een krachtige energie ontstaat die helpt zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken.

​Goldhealing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch niet in balans zijn, gevoelig zijn en psychische klachten hebben en hierdoor stress ondervinden en angstig zijn, hebben veel baat bij Goldhealing.
Kinderen met ADHD, autisme en PDD-NOS reageren ook goed op een Goldhealing. De energie zorgt voor de broodnodige ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Om een nog beter resultaat te krijgen, is het aan te raden om de rest van het gezin ook mee te behandelen. Dit zorgt voor meer rust en ontspanning in het gezin, waardoor heling kan plaatsvinden.

Het is belangrijk om na een behandeling met Goldhealing veel water te drinken en rekening te houden met een lichamelijke schoonmaakperiode.

Kosten behandeling met Goldhealing €49 voor een volwassene. Kinderen €22 en als gezin €97
Alle behandelingen en consulten tegen contante betaling en alleen op afspraak
Om een afspraak te maken, kun je mij bereiken op 06-37473550

Voor meer informatie verwijs ik jou graag naar de Algemene Voorwaarden

Scroll naar boven