Hypnose

Hypnose sessie

Hypnose is een staat van ontspanning en focus. Wanneer je lichaam zich meer ontspant, gaat je breinactiviteit omlaag en kun je je kritische mind omzeilen, zodat er met je onbewuste kan worden gewerkt.
In een diepe hypnose kun je makkelijk programmeringen, blokkades en emoties wissen en vergeten. Dat heeft niets met onderdrukken te maken, omdat we de emotionele binding verwijderen, zodat het je niets meer doet. Het is de meest prettige manier om een verandering te maken.
​​
Hypnose kun je inzetten voor diverse doeleinden. Bij mensen die bijvoorbeeld verslaafd zijn aan roken, of aan eten. Vaak hebben deze mensen al vele pogingen gedaan om te stoppen met roken, of om minder te gaan eten, maar het lukt gewoonweg niet.
Waarom is het vaak zo lastig om bijvoorbeeld blijvend gewicht te verliezen? Het kan zijn dat je eet uit gewoonte, of dat je bepaalde emoties ‘weg eet’ om weer een goed gevoel te krijgen. Vaak zit er een onverwerkte emotionele laag tussen. Overgewicht is voor 70% afhankelijk van emoties en onbewust gedrag.

Door middel van hypnose wordt er gecommuniceerd met het onbewuste, waardoor je gemakkelijk belemmerende patronen kunt loslaten en deze vervangen door nieuwe patronen. 
Het is namelijk je onbewuste die de verandering maakt. En dan is het opeens wel makkelijk om te stoppen met roken of om af te vallen.

Misschien zegt je huisarts dat je nu toch echt wat aan je gewicht moet gaan doen omdat je anders het risico op diabetes, of op andere gezondsheids risico’s loopt. Of misschien begin je er maar niet meer aan, of ben je er nooit aan begonnen, ontmoedigd door het jojo effect waar je anderen mee ziet worstelen.
Maar wat zou je doen als het nu eens wel heel gemakkelijk kan zijn om te stoppen met roken? Of om af te vallen? Bij Hypnose programmeer je het onbewuste en de bewuste geest.  Bijvoorbeeld bij het afvallen programmeer je de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar je gaat vanuit jezelf gezonder leven.

Waarom Hypnose?
Weet je dat 95% van ons gedrag we onbewust doen? Daarom is afvallen en op gewicht blijven en het stoppen met roken ook heel lastig als je dit alleen probeert te doen op wilskracht.
Als je jouw gedrag écht wilt veranderen, dan is het dus belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn gaan samenwerken. 
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het de nieuwe programmering voor waar aan.
Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus. Je kunt alles volgen en je alles herinneren. Het is een heerlijke staat van Zijn terwijl je ontspannen ligt. Je volgt mijn stem en de rest gaat vanzelf.

Bij een hypnose behandeling gaat alles in overleg en voordat je onder hypnose gaat, bespreken we samen waar je verandering in wilt brengen, dus de nieuw ingebrachte programmeringen leggen we voor de hypnose sessie vast.
Hypnose werkt alleen maar als er van tevoren een mondeling contract is afgesloten op basis van vertrouwen en de wil om gehypnotiseerd te worden. Zonder dit contract is een hypnose sessie niet mogelijk!

Kosten Hypnose sessie: €95,- 
Alle behandelingen en consulten tegen contante betaling en alleen op afspraak
Om een afspraak te maken, kun je mij bereiken op 06-37473550

Voor meer informatie verwijs ik jou graag naar de Algemene Voorwaarden

Scroll naar boven