Paranormale behandeling

foto healing

Paranormale behandeling

Wat houdt dit in? Het betreft hier behandelingen met het zelfhelend of zelfgenezend vermogen waarbij ik al mijn zintuigen inzet. Door mijn zelfgenezend vermogen in te zetten, activeer ik het zelfgenezend vermogen van de ander.Bij de eerste afspraak wordt er gestart met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken waar de kern van de hulpvraag zit. Aan de hand van het resultaat stel ik een behandelplan op en stem ik af  hoeveel behandelingen er nodig zijn.Voor het beste resultaat is het van belang om elke week te behandelen. De reden hiervan is dat tijdens de behandeling het zelfgenezend vermogen in beweging wordt gezet. De bedoeling is deze in beweging te brengen en te houden. Bij veel mensen werkt het zelfgenezend vermogen op een laag pitje. Door de wekelijkse behandelingen geef ik het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam als het ware een boost. Als er te veel tijd tussen de behandelingen zit,  moet het zelfgenezend vermogen steeds weer opnieuw opgang gebracht worden.De behandeling kan uit de volgende onderdelen bestaan:- intakegesprek- hands-on healing met het zelfhelend vermogen.
– verwijderen van zware energieën.
– herstellen van het energieveld(auraveld)- opschonen en activeren van de chakra’s.
– hypnose (werken met het onderbewustzijn).
– Power reset; de lading van de emotie met betrekking tot het issue wordt omlaag gebracht.
– Body reset; dit wordt meestal pas na de tweede behandeling gedaan.
– Divine Soulretrieval; (zielshealing, waarbij zielsdeeltjes worden teruggebracht)Tarief: 65,- euro voor het intake gesprek van 60 minuten.Tarief: 95,- euro per sessie van een uur.Tarief: 125,- euro per sessie van anderhalf uur.
Pakketprijzen:
Tarief: 350,- euro voor 3 behandelingen inclusief intake, maximaal anderhalf uur per behandeling.
Tarief: 550,- euro voor 5 behandelingen inclusief intake, maximaal anderhalf uur per behandeling.
Tarief: 750,- euro voor 7 behandelingen inclusief intake, maximaal anderhalf uur per behandeling.
Tarief: 995,- euro voor 10 behandelingen inclusief intake, maximaal anderhalf uur per behandeling.
Bij het afnemen van een pakket, wordt de betaling van de intake verrekend.
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene Voorwaarden
Let op! Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie en psychose), een pacemaker of epilepsie hebben, kunnen helaas niet deelnemen aan de cursussen. De energie waar mee gewerkt wordt, is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.
Scroll naar boven