Over mij

Over mij

Mijn naam is Diana Wiemers en ik ben geboren in Rotterdam in 1965. Ik woon nu al geruime tijd met veel plezier in Oud-Beijerland, een dorp gelegen in de Hoeksche Waard, net buiten de Randstad, in de provincie Zuid-Holland. 

Als kind wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Het overlijden van ons zoontje op 22 november 2003 heeft mij laten zien dat het leven onvoorspelbaar is en dit heeft mij op het spirituele pad gebracht. Op zoek naar antwoorden en de zin van het leven en uiteindelijk ook naar mezelf. Ik ben geleid naar One Consciousness Academy en sinds 2016 zijn Don Rodolfo en Freya Giza mijn leraren en inspiratiebronnen en heb ik praktisch alle trainingen bij hun gevolgd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op 22-11-2017 officieel gestart ben met een praktijk aan huis. Met Praktijk Nishudha ben ik begonnen om mij te laten zien als energiewerker en met een visie waar ik op dat moment in mijn ontwikkeling stond. Vanuit een innerlijke drive ben ik alles gaan doen waar mijn hart blij van werd. 

Dankzij de trainingen die ik heb gevolgd en zelf gegeven heb en door het aangaan van mijn processen en het eigen maken van de bijbehorende leerstof, hebben niet alleen een grote verandering tot stand gebracht in mijn eigen spirituele en persoonlijke groei, maar er heeft ook een verschuiving in bewustzijn plaatsgevonden.

Ik kan steeds meer in mijn eigen kracht gaan staan. Er kwam ook meer helderheid in het vervolgen van het pad wat ik bewandel en wat mijn werkzaamheden daarin zouden zijn. Dit heeft er dus voor gezorgd dat ik heb besloten om mij meer te richten op het geven van prachtige esoterische Trainingen en Coaching, Paranormaal Helingswerk en Mediumschap, eventueel in combinatie met energetisch werk en hypnose.

Alles is voortdurend onderhevig aan veranderingen en alles blijft continu in beweging, dat geldt ook voor mij. Sinds kort ben ik persoonlijk opgeleid door Don Rodolfo tot Mahatma Avatar TransformatieCoach en dit houdt in dat ik de geupgrade versie van de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner mag geven.

Het voelt voor mij zo kloppend om binnen Ascensieschool Nishudha mensen te coachen en te ondersteunen en te empoweren omdat ik in dit werk heel mijn hart kan leggen en mijn passie kan laten zien.

Ik voel me dankbaar en gezegend om als Mahatma Avatar TransformatieCoach aan de slag te gaan. Ik word er zo blij van om de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner te mogen delen met mensen, die de moed hebben en bereid zijn om in het diepe te springen door aan zichzelf te willen werken en op zoek gaan naar meer diepgang in hun leven.

Ik vind het daarnaast ook heel fijn om mensen te begeleiden en te ondersteunen in het transformatie proces wat wereldwijd plaatsvindt in deze evolutionaire en bijzondere tijd, het Aquarius tijdperk, of de Golden Age.

Ik ben enige jaren geleden gestart met de driejarige opleiding The Golden Age Teachings- Aquarius Mahatma Classes bij One Consciousness Academy en word opgeleid tot Golden Age Teacher- Multi Dimensional Consciousness. Dit jaar begin ik aan het derde en laatste jaar.

Alle trainingen en workshops die ik heb gevolgd en zelf aanbied, hebben mij veel gebracht. Alle trainingen die ik aanbied zijn bedoeld om tot je authentieke zelf te komen. Het ken-u-zelf principe is hierbij heel belangrijk om los te komen van de mind en uit het hoofd te gaan en te transformeren naar een verbinding vanuit het hart. Alles sluit dus heel mooi aan op het Ascensieproces waar we allemaal mee te maken hebben. Natuurlijk zorgen de esoterische Teachings en de vele activaties voor persoonlijke groei en ontwikkeling en brengen ze je meer en meer in het Eenheidsbewustzijn.

Sinds kort is doTerra op mijn pad gekomen en werk ik nu als Wellness Advocate mee aan een betere en gezondere levenswijze in het gebruik van de zuivere etherische oliën in mijn dagelijkse leven en in mijn werkzaamheden.

Ik wil mij inzetten om een krachtig aandeel te hebben in de ontwikkeling en het levensgeluk van jou. Als Mahatma Avatar TransformatieCoach, Paranormale Coach en Genezer en met gebruik van mijn helderziende en mediamieke vermogens, wil ik jou met passie en liefde helpen om weer in verbinding te komen met jouw ware essentie. Met de intentie om in verbinding te zijn vanuit het hart en met de doelstelling om jou in jouw eigen kracht te zetten.

Resoneert dit alles met jou? Dan kijk ik er naar uit om jou te ontmoeten!

Je bent welkom!

In liefdevolle verbinding,
Diana Wiemers

I will never underestimate the power of planting a seed! By being an example I can possibly inspirate YOU!

 

 

Scroll naar boven