Ascensie Basic Class

In deze bijzondere en krachtige eendaagse workshop gaan we jouw energetisch systeem opschonen en naar een hoger niveau brengen (upgraden) door de verschillende activaties die je zult ontvangen. Je zult na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw eigen Ascensie-proces.

Elke stap die je zet naar je eigen kracht en naar je eigen vrijheid, brengt je dichter bij je eigen ascensie. Alles wat je doet om stevig hier aanwezig te zijn, gegrond op de planeet Aarde, brengt je wezenlijk dichter bij je ascensie.

Ascensie gaat om zelfmeesterschap, gebrek aan angst en het weten dat er geen afscheiding is.

Wat het Ascensie-proces gemakkelijk maakt, is de integratie van liefde zonder voorwaarden en het niet-oordelen. Dat betekent de realisatie van de Eenheid (Eenheidsbewustzijn) en dat er geen afscheiding is. Als je deze levenswijze eigen maakt, dan breng je meesterschap in je leven, zelfmeesterschap. Wat zelfmeesterschap betekent is, dat je vrij bent van illusie, zo kan je de Eenheid begrijpen. Een ander aspect van meesterschap is meesterschap over energie, over het bestaan en zelfs van de schepping. Meesterschap brengt totale vrijheid. Volledig meesterschap brengt volledige vrijheid. Als we spreken van totale vrijheid, dan is dat de vrijheid van schepping. Het betekent dat je multidimensionaal bewegen kunt en toch tevens bewust zijn en je lichaam meenemen als je dat wilt. Dat is het Ascensie-proces.

Cursus inhoud:
Clearing
Matrix clearing ( opschoning van je energetisch systeem)
Activatie van de Anthakarana ( regenboogbrug)
Christusbewustzijn activeren ( activeren van het Christuskristal in de Hogere Hartchakra)
DNA upgraden en activeren
Lichtlichaam activeren (Mer-Ka-Ba)
7 chakra’s en pranakanalen upgraden en activeren
Teachings

Mis deze prachtige dag niet!

Datum 1 daagse Ascensie Basic Class: 
Kosten: € 125,- incl. BTW  (inclusief lunch, thee/water en iets lekkers)

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene Voorwaarden

Let op! Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie en psychose), een pacemaker of epilepsie hebben, kunnen helaas niet deelnemen aan de cursussen. De energie waar mee gewerkt wordt, is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Scroll naar boven